1ers al Raid del Garraf

Ja van donant bons resultats els raiders del montsant…

Cal felicitat als dos raiders del Montsant, Gerard Anton i Mario Ortíz que aquest cap de setmana van guanyar  el Raid del Garraf a la categoria Elit!!

Gerard Anton ens relata:

"Dissabte 8 de maig, tot i que la previsió meteorològica amenaçava amb possibles pluges, la veritat es que el temps ens va respectar i vam poder realitzar un Raid Garraf amb les condicions pròpies d’aquest territori, camins, pedres, matolls i sol.

Un total de 33 equips es van donar cità a la capital del Garraf, 15 per participar en categoria Copa Catalana, 3 en Elit i 15 més en categoria Open. Les dos primeres categories tenien el mateix recorregut i la diferencia estava en el nombre de components de l’equip (3 en Copa i 2 en Elit). La categoria Open era també per equips de dos corredors, però tenia un recorregut sensiblement més curt.

Respecte a les disciplines; patins en línia, btt, tresc, ràpel, escalada i orientació específica. Amb un total d’uns 75km

L’equip format pels montsants Gerard Anton i Mario Ortiz (Montsant adventure) va guanyar en categoria Elit i van entrar 3ers de la general, just darrere del Oxigen. (actual campio de Catalunya)"