Taller d’iniciació a les curses d’orientació

Cicles Inicial i MItjà de Primària

El dissabte 30 de gener el Club Montsant i el Consell Esportiu organitzen, amb la col·laboració del Col·legi Sant Pau, un "Taller d’iniciació a les Curses d’orientació", dirigit als alumnes dels cicles inicial i mig de Primària (1r a 4t curs).

L’activitat consistirà en explicar el funcionament d’aquest esport en petits grups i en realitzar una adaptació a una cursa d’orientació oficial.

Horari previst

Es faran dos torns, preferentment per edat, però si un participant no pot amb el torn inicialment previst per a la seva categoria, pot participar-hi a l’altre torn.

De 10,15h. a 11,30h. Cicle Inicial (1r i 2n Primària).

De 11,30h. a 12,45h. Cicle Mitjà (3r i 4t Primària).

Lloc

Col·legi St. Pau de Tarragona. Punt de Trobada al costat de la piscina del col·legi.     

Inscripció:

Fins el  dimecres 27 de gener a l’aplicatiu informàtic del CET.

L’activitat serà gratuïta i es necessari que els participants estiguin assegurats als Jocs Escolars Esportius de Catalunya o al Pla Català Esport Escola.

Per a poder participar al taller, els nens i nenes han d’estar degudament tramitats a mútua, i per tant assegurats.

Es necessari que procediu a fer les altes al programa amb l’antel·lació suficient, en cas contrari, no es podrà donar cobertura de l’assegurança esportiva obligatòria.

Posteriorment, tramitareu la inscripció dels participants directament al programa de gestió esportiva, on constarà l’activitat a l’apartat d’esports individuals, tant en l’àrea dels JEEC com a la del PCEE.

Important: no s’acceptarà cap inscripció que no sigui per aquesta via, fora de termini o el mateix dia de l’activitat. Pel bon desenvolupament de l’activitat us sol·licitem la màxima col·laboració en aquest sentit.

Per a més informació truqueu al CET 977 249 484

Publicat a Notícies.