Les cròniques perdudes…

Vallfogona de Ripollès, Santa Tecla, Dos dies d’Osona i la btt!!

Després d’un temps sense llegir les cróniques farem un petit resum de totes les curses que s’han disputat per tal de possar-vos al dia de cara a les últimes proves de la Copa.

Copa Catalana – Vallfogona de Ripollès 12/9/2010 

Victoria d’Adrià Pinyol (H12), “el que la sigue la consigue”, va dir qui el coneix millor. Raúl Hernández (H12) 4a posició. Magí Castro (H12) 10è.

Primera victoria de la temporada per Sebastián Ordóñez (H21A) confirmant el seu bon moment de forma.

Vini, vidi, vinci, això va fer Triin Aedmae (D21A) a Vallfogona, serà el fitxatge d’hivern del montsant??

vallfogona_ripolles_2010_podi.jpg 

Victoria sense rivals per Mariya Khoma (D18).

Continua la lluita al H14, aquesta vegada Rubén Hernández (H14) 2n i Alfred Figueras (H14) 4t.

Núria Pérez (D12) 2a posició. Aida Roca (D12) 10a posició en una cursa per disfrutar. 

Bona cursa per Enric Bertran (H16) que es va quedar a 2″ del segon lloc.

Álex (H40) va fer 4t a poc temps del podi.

Benet Pinyol (Ini Adults) va fer top-five 5è i continua amb la bona ratxa de resultats.

De nou top-ten per Eloi Rios (H21B) que va fer 8è, ben aviat, amb els entrenos, estarà davant. Per la seva part, Álex Nieto (H21B) continua aprenent i va fer 16è.

Teresa Bolaño (D21B) va fer 15a en una cursa on va combinar bons trams amb trams dolents.

Joan Borràs (H35) va fer 18è patint

la falta de continuitat a les curses i la falta d’una brúixola!

Atenció a la 7a i 8a posició de Gerard Pérez (Ini Adults) i Cesar Roca (Ini Adults), ben aviat els veurem fent bons resultats. La resta de gent, Charo Barrios (Ini Adults) 33a, i les families del Montsant amb el professor Joan Antoni al cap davant que van acabar la seva primera cursa.

A l’sprint la gent continua apretant per millorar:

10″ – Sebastián Ordóñez
11″ – Eloi Ríos
12″ – Álex Nieto, Enric Bertran, Raúl Hernández
13″ – Triin Aedmae, Teresa Bolaño, Rubén Hernández, Alfred Figueras, Núria Pérez
14″ – Álex Hernández
15″ – Adrià Pinyol, Magí Castro, Joan Borràs
16″ – Mariya Khoma

CLASSIFICACIONS i MÉS

 

Copa Tarragona – Trofeu Ciutat de Tarragona 20/9/2010

Festa de l’orientació i de tarragona, bona participació i mapa conegut, carrerons, sorpreses i velocitat. Parlem del Trofeu Ciutat de Tarragona, aquest any a més amb reportatge televisiu TAC12 . 

santa_tecla_2010.jpg 

Victoria incontestable de Álex Hernández (Homes Open) que el mantenen en el primer lloc de la general, on hi ha canvis i Fernando Piedrola es col·loca 2n i Cesar Valero 3r, molt seguit de prop per David de Mingo.

En noies també aplastant victoria de Triin Aedmae (Dones Open). A la general Mariya Khoma es manté 1a, seguida de prop per Ivet Farriols. En la lluita per la 3a posició Raquel Cristino pren la delantera a Txell Vives.

Punxada de la parella Eloi/Teresa que no van aprofitar l’absència de la parella Marcel/Ángela i només van fer 3rs. Victoria de la parella Sole/Jordi que es col·loquen 5s. A la general continua el liderat de l’Ángela i el Marcel.

Victoria per Dani/Toni al Dúo Masculí, i Laura/Isabela al femení. Salvador Grané va guanyar el circuit d’iniciació.

RESULTATS

 

Copa Catalana – 2 Dies d’Osona 2-3/10/2010 

 

Terreny diferent als que trobem normalment a Catalunya, molta zona oberta, xaragalls i un tipus de terreny molt especial. Cursa molt ràpida de córrer dissabte, cursa llarga, dura i tècnica diumenge,  i stage del club Montsant on molt dels seus membres van fer nit “juntos per no revueltos”.

Victoria al trofeu amb una 3a i 2a plaça a la mitja i la llarga respectivament per Gemma Solé (D35). 

Victoria a la cursa de mijta distància i a l’sprint d’Álex Hernández (H40) per demostrar el bon moment de forma en que es troba. 5a posició diumenge. Al final Álex pujà al podi com a 2n del trofeu 2 dies d’Osona.

Bons resultats a l’H14 on Rubén Hernández (H14) va aconseguir la 2a posició final i dos 3rs llocs a les curses i Alfred Figueras (H14) va fer 2n a la llarga.

3a posició final amb resultats dispars per la Núria Pérez (D12) amb una 2a posició a la mitja i una 6a a la llarga, per la seva part Aida Roca (D12) va fer la 5a posició final amb un 4t i 5è lloc.

5a posició final i 5es posicions a les curses per Raúl Hernández (H12). A la mateixa categoria Magí Castro (H12) aconseguia la 6a plaça a la llarga de diumenge.

4a posició a la llarga per Enric Bertran (H16). L’any que ve enric en tindrà molt de guanyat.

11a posició dissabte per Teresa Bolaño (D21B) en una cursa on no va tenir gaire fallos. Ben aviat teresa ens demostrarà la millora amb els seus entrenos. 

Cap de setmana dolent en resultats per Sebastián Ordóñez (H21A) dissabte va pagar els errors, com es d’esperar en una mitja i va acabar 13è. Diumenge amb una bona cursa i deixant-se una fita no va puntuar. Pas enrera en la general que el col·loca 8è.

Atenció als no iniciats, on continuem descobrint nous grans talents, així Cesar Roca (Ini Adults) va fer 3r a la mitja i 7è a la llarga per acabar 3r del trofeu i formatge cap a casa. En aquesta mateixa categoria Gerard Pérez (Ini Adults) va fer una molt bona 5a posició final. Destacar també la 7a posició a la mitja de Joan Antoni (Ini Adults) on caminant es va ficar al top-ten, ai mare quan corri!! Destacar també la participació de la familia Montsant, Alfredo, Dolors, Roser, Anna a les dos curses del cap de setmana.

Eloi Rios (H21B) va passar abans del que calia per una fita i va fer error de targeta a la mitja i va tenir que marxar amb mal gust de boca. A Gòsol les coses canviaran.

cursa_tabertet-calldetenes_49.jpg

Calldetenes  

La cosa s’apreta i un nou corredor puja a la primera posició:

9″ – Álex Hernández 
10″ – Sebastián Ordóñez, Rubén Hernández
12″ – Raúl Hernández, Gemma Solé
14″ – Núria Pérez
15″ – Cesar Roca
16″ – Teresa Bolaño
17″ – Aida Roca
20″ – Eloi Rios
29″ – Anna Redondo
31″ – Joan Antoni
36″ – Gerard Pérez

 

Tavertet 

 

Però les coses tornen al seu lloc… 😉

35″ – Sebastián Ordóñez
38″ – Álex Hernández
39″ – Rubén Hernández
42″ – Alfredo Figueras, Gemma Solé, Gerard Pérez
43″ – Alfred Figueras
44″ – Enric Bertran
47″ – Cesar Roca
48″ – Joan Antoni Pérez
51″ – Raúl Hernández
55″ – Núria Pérez
58″ – Magí Castro
1’25” – Aida Roca

RESULTATS I CLASSIFICACIONS

Campionat de Catalunya Btt-o – Prat de Lluçanes 10/10/10 

 

Amb aquesta data tant espectacular 10 del 10 del 10, on Nostradamus en roda de prensa en el palau de la generalitat podria haver previst perfectament el diluvi universal i casi l’encerta, un bon grapat de montsants van anar a disfrutar i patir de la pluja, el fang, la boira i, com no, la btt-o.

Hem de felicitar els organitzadors per aguantar com ho van fer tot el que venia damunt, avisos de no sortir de casa, boira, pluja… i tot així ens van muntar uns circuits per disfrutar.

Enèssim campionat per la presidenta, Campiona de Catalunya Veterana Btt-o, amb una cursa impecable, on només va fallar a la sortida, on va caure. Però ni això li va aturar.

Sotscampionat de Catalunya Senior B, per Sebastián Ordóñez, que en la seva primera aparició a la btt-o, a més de deixar la bici nova com un porquet banyant-se al fang, va disfrutar i molt.

Tercera posició del Campionat de Catalunya Senior A per Ivet Farriols.

Quarta posició final per Raquel Cristino al Senior B, que tot just surt d’una lesió, així que quan es recuperi estarà davant.

Quarta i cinquena posició per la parella del Montsant Eloi Rios i Teresa Bolaño en la categoria Iniciació llarg.

10a posició per Gerard Anton, 11a per Mario Ortíz i 15a per Jose Miguel Díaz al Senior A.

En total 9 Montsants, això vol dir que el tema s’anima!

RESULTATS

 

I ara toca Gòsol, on molts de naltros ens juguem posicions de podi per poder anar a la festa de la FCOC, així que ja podeu apretar les dents i marea blava cap al pedra!!
Publicat a Notícies.