IV Correxic d’Orientació Curs 09/10

Educació Infantil i Primària (Cicle Inicial)

 

El dissabte 21 de novembre el Club Montsant i el Consell Esportiu organitzen la 4ª CURSA CORREXIC al Camp de Mart de Tarragona.

       

Aquesta cursa, no competitiva, és una adaptació de les curses d’orientació als nens més petits. Poden participar tots els nens i nenes entre 3 i 8 anys (corresponent a Educació Infantil i Cicle Inicial de Primària – 1r i 2n -).

  

 

El circuit constarà de 8 balises i, per a què els nens les puguin identificar amb facilitat en el mapa, tindran una sèrie de dibuixos infantils que hauran de seguir.

 

Els infants més petits faran el recorregut acompanyats dels seus pares.


 

 

Horari
10,30 Categoria Prebenjamí (1r i 2n Primària – 2003 i 2002).
11,30 Categoria Mini (P3, P4 i P5 – 2006, 2005 i 2004)

 


 
Inscripció:

Fins el dijous 19 de novembre a l’aplicatiu informàtic del CET.

La cursa serà gratuïta i es necessari que els participants estiguin assegurats als Jocs Escolars Esportius de Catalunya o al Pla Català Esport Escola.

Per a poder participar a la cursa, els nens i nenes han d’estar degudament tramitats a mútua, i per tant assegurades, es necessari que procediu a fer les altes al programa amb l’antel·lació suficient.

En cas contrari, no es podrà donar cobertura de l’assegurança esportiva obligatòria. Posteriorment, tramitareu la inscripció dels participants directament al programa de gestió esportiva, on constarà la cursa convocada a l’apartat d’esports individuals, tant en l’àrea dels JEEC com a la del PCEE.

Per a més informació truqueu al CET 977-249484

Publicat a Copa Tarragona.