CLASSIFICACIÓ – 9ª Copa Tarragona/1ª Cursa – Constantí (10/02/2013)

Classificacions de la primera cursa de l’any!! Premi a la millor disfressa…

Classificació Copa Tarragona
Classificació Escolars

Fotografies

La primera cursa de l’any s’ha realitzat a Constantí, aquest any hem creat el premi a la millor disfressa, que ha estat per Jaume Carmona i en segon lloc per una parella de vaquers molt divertida.

La primera cursa ha contat amb el suport del Consell Esportiu del Tarragonès que ha fet possible la participació d’un conjunt d’escoles de la zona: AEE COL·LEGI SANT PAU APOSTOL, AEE INSTITUT ELS PALLARESOS, AEE INSTITUT TARRAGONA, AMPA ESCOLA CAL·LÍPOLIS, AMPA ESCOLA EL SERRALLO, AMPA ESCOLA PAX, AMPA ESCOLA SANT BERNAT CALVO, APA ESCOLA SANT SEBASTIÀ, CLUB MONTSANT ORIENTACIÓ TARRAGONA, UMPA CEIP PAU DELCLOS. En realitat la cursa formava part d’un triatló el qual incloïa Orientació, Tir amb Arc i Bitlles Catalanes, ha estat un dia molt divertit i els petits han pogut disfrutar d’un conjunt d’activitats esportives en família i a l’aire lliure.

Pel que fa a Copa Tarragona destaquem la gran quantitat de participació en HOpen i Duo, en la categoria HOpen la lluita per la primera posició està molt disputada, de moment el podi ha estat per Nicolàs Corgnet, esperarem properes edicions ja que el nivell està alt.

Pel que fa a Duo, les noves incorporacions despeguen amb èxit col·locant-se en primeres posicions, el duet Albert Cañas i Ana Pérez (els picapedra) 2ns classificats en la 8a edició de Copa Tarragona han baixat posicions, esperem que recuperin el lideratge. En la categoria DOpen, molt bon paper de les seves participants, destaquem la primera posició de Raquel Cristino, en Iniciació primera posició per un nou participant de la copa, i diversió i bon paper per a la resta de participants.

Algunes de les categories de Copa T han gaudit d’un ingredient nou a la cursa, la fita secreta sense codi, han hagut d’afinar la orientació per escollir quina de les dues fites era la correcta… com haurà sortit l’experiment?

En resum, diversió per petits i grans, amenitzada amb una mica de música gràcies a l’ajuntament de Constantí, una cursa ràpida i un entorn acollidor.

Aquí teniu les classificacions! Us esperem el 14 d’Abril a Altafulla.

Classificació Copa Tarragona
Classificació Escolars

Fotografies de la cursa

Publicat a Copa Tarragona.