Resultats 3a cursa Copa Tarragona

Ja tenim els resultats de la 3a cursa i la classificació fins el moment…

Començavem el dia amb amenaça de pluja i avís de 4 gotes que per sort no van continuar.

Estrenavem mapa nou, fet per Sergi Feijoo, al bonic entorn de la Torre d’en Dolça a Vila-seca.

Estrenavem traçador, Jose Miguel, que ha prepara’t uns circuits divertits per disfrutar de l’orientació.

Realitzavem l’última prova de la lliga escolar d’orientació i repartiem els premis als guanyadors finals. Cal felicitar a tots els nens que han pujat al podi i també als que han participat en cada cursa. Ben aviat tindrem els resultats a la web.

I feiem la 3a cursa de la VI Copa Tarragona, jornada on s’han trencat els tòpics que sempre guanyen els mateixos i tant a open homes, com al dúo mixte, les coses han canviat una mica, a la vegada que la classificació es posa més emocionant…

A l’open masculí guanyava Álex Hernández i s’apropa a la classificació general a Joan Borràs, que ha estat absent avui. Per darrera dels dos ve gent apretant la classificació molt per lluitar pel podi.

A l’open femení, ha estat el torn de Mariya Khoma, que s’ha impossat a Ivet i manté la seva primera plaça però per molt poca diferència.

Victoria per una nova parella al dúo mixte, i això si que és noticia, Susana Urbano i Ricardo González s’impossen. Punxada de Marcel i Àngela qeu fa que l’Eloi i la Teresa es puguin apropar. S’estreny també la 3a plaça amb una parella molt regular que va a més, la que formen Francesc Seritjol i Núria Roig i la parella formada per Albert Cañas i Ana Pérez.

A Iniciació continuem trobant nous talents, aquesta vegada a sigut el torn de la familia d’un corredor del club, guanyadores Esther Abril i Sandra Barrera…. ben aviat també pujaran a la categoria reina??

Gràcies a tots per participar, esperem que us hagi agradat i hagueu gaudit força. 

Per la següent cursa de Copa Tarragona haurem d’esperar a l’agost, ara el Club Montsant organitza el pròxim 8 de maig la Final del Campionat de Catalunya Escolar 2010. Us mantindrem informats de tot plegat.

Resultats.

www.clubmontsant.cat 

Publicat a Copa Tarragona.